Suomeksi På Svenska Русский
barrierRepair.pngbarrierRepair.png

barrier repair

herkistyneelle, helposti regoivalle ja punoittavalle iholle.

Vedetön sametinpehmeä kosteusvoide, joka sulaa ihoon suojaten ja vahvistaen ihon omaa suojabarriääriä. Ehkäisee kosteuden haihtumista ihosta. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

30ml

YT_Barrier.png

 • Osta
  Sulje

  barrier repair

  Osta

 • Kuinka käyttää
  Sulje

  barrier repair

  Kuinka käyttää

  Levitä pieni määrä tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Käytä UltraCalming™ Mistin ja UltraCalming™ Serum Concentraten jälkeen. Käytä aamulla ja illalla.

 • Kuinka se toimii
  Sulje

  barrier repair

  Kuinka se toimii


  • Sisältää ainutlaatuista UltraCalming™ Complexia joka lievitää ihon herkkyyttä, punoitusta, ärsytystä ja tulehdusta.
  • Muodostaa suojan ympäristön haittatekijöitä vastaan.
  • C- js E-vitamiini ehkäisevät vapaita happiradikaaleja ja stimuloivat kollageenin muodostumista.
  • Muodostaa pehmeän tasaisen pohjan meikkivoiteelle.

  INCI: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Butylene Glycol, Boerhavia Diffusa Root Extract, Bisabolol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Stearyl Glycyrrhetinate, Borago Officinalis Seed Oil, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Tocopherol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ascorbyl Palmitate, Safflower Oil/Palm Oil Aminopropanediol Esters, Glycerin, Pentylene Glycol.

  Dermalogica on omistautunut päivittämään ainesosaluetteloita tällä sivustolla. Koska raaka-aineet voivat muuttua, emme voi taata, että nämä listat ovat täydellisiä, ajan tasalla ja / tai virheettömiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

 • Lehdistössä
  Sulje

  barrier repair

  Lehdistössä

  Trendi 12/2011

  PARASTA VUOSIKERTAA

  Trendin testiryhmä valitsi vuoden parhaat kosmetiikkauutuudet.

  Paras Kosteusvoide: Dermalogica UltraCalming Barrier Repair -kosteusvoide. "Mikään muu tuote ei ole imeytynyt kuivaan ihooni yhtä helposti. Dermalogican vedetön voide sulaa kasvoille, jättää silkkisen tunteen ja tasoittaa samalla kylmän ja kuivan sisäilman aiheuttamaa punoitusta."

  Trendi 8/2013

  "Ihon kuntoa voi kartoittaa esimerkiksi Dermalogican Face Mappingissä, jossa kasvojen ihon kunnosta tehdään numeroitu kartta. Kartoitus perustuu siihen, että ihon ongelmat ovat erilaisia eri kohdissa."

  "Dermalogica UltraCalming Barrier Repair -kosteusvoide suojaa ihoa kosteuden menetykseltä ja pitää huolta ihon omasta suojakerroksesta. UltraCalming -sarja on kehitetty herkälle ja herkistyneelle iholle. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai mineraaliöljyjä."


 • Ärsytystä rauhoittava

 • Suojaa ympäristöltä

 • Rauhoittava