Suomeksi På Svenska Русский
28_Skin_Hydrating_Booster.png28_Skin_Hydrating_Booster.png

skin hydrating booster

kaikille kuiville ja kosteusköyhille ihoille ja ihoalueille.

Erittäin tehokas, kosteuskyllästetty tiiviste kaikille ihoille, jotka tarvitsevat kosteutta. Vaikuttaa nopeasti: Ihon suoja, joustavuus ja elinvoima palautuvat. Hyaluronihappo, pantenoli, glykolipidit ja leväuute syväkosteuttavat ihoa ja tasoittavat näin juonteita. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

30ml

YT_hydratingBooster.png

 • Osta
  Sulje

  skin hydrating booster

  Osta

 • Kuinka käyttää
  Sulje

  skin hydrating booster

  Kuinka käyttää

  Levitä pieni määrä koko kasvoille. Levitä sen jälkeen ihollesi sopiva Dermalogica -kosteusvoide. Herkemmälle iholle sekoita kosteusvoiteen joukkoon.

 • Kuinka se toimii
  Sulje

  skin hydrating booster

  Kuinka se toimii

   

  • Hyaluronihappo lisää janoisen ihon kosteuspitoisuutta ja kimmoisuutta.
  • Pantenoli vahvistaa ja kosteuttaa ihoa.
  • Ravintorikas leväuute pehmittää ja auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon.
  • Koko kasvoille tai paikallisesti silmän- ja suunympärysihon hiusjuonteille.

  INCI: Water (Aqua), Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Glycerin, Glyceryl Polymethacrylate, Panthenol, Hydrolyzed Algin, Melissa Officinalis Leaf Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Sea Water, Glycolipids, Linalool, PPG-5-Ceteth-20, Phenoxyethanol, Methylparaben.

  Dermalogica on omistautunut päivittämään ainesosaluetteloita tällä sivustolla. Koska raaka-aineet voivat muuttua, emme voi taata, että nämä listat ovat täydellisiä, ajan tasalla ja / tai virheettömiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

 • Lehdistössä
  Sulje

  skin hydrating booster

  Lehdistössä

  Ilona 9/10

  "Virkistä ihoasi

  Dermalogican Booster -tehoseerumeilla voit hoitaa kasvojesi ihon kosteustasapainoa sekä kiinteyttää tai suojata ihoa. Boostereissa on puhtaita aktiiviaineita tavallista enemmän, joten tarvitset sitä vain 6-8 tippaa sekoitettuna voiteeseen tai naamioon. Riittoisia Boostereita on neljää erilaista, hinnat vaihtelevat 78-93 euron välillä. Pikatestin tulos: ihoni näytti heleämmältä ja kosteustasapaino korjaantui."

  Olivia 10/10

  " Dermalogican tehotiivistettä Skin Hydrating Boosteria voit käyttää sellaisenaan tai meikkivoiteeseen sekoitettuna."

  "Meikäläinen ei jaksa nysvätä kurkut silmillä, sanoo juontaja Jaana Pelkonen. Hän luottaa yksinkertaisiin tuotteisiin, joita ei ole testattu eläimillä. Dermalogican puhdistusöljyllä sulatan maskin kuin maskin. Dermalogican puhdistustyynyt kuorivat ja puhdistavat syvältä. Pikku pakkaukset kulkevat mukana. Vaikka Dermalogican sävyttävä aurinkorasva näyttää tummalta, se mukautuu ihoni väriin täydellisesti. Dermalogican naamiolla piristän ihoani noin kerran viikossa."

  Olivia 3/11

  Aurinko ei armahda

  "Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen voi viettää viisikin tuntia päivästä ulkona. Hän tietää, että iho pitää suojata pilviselläkin säällä."

  "Ihoni pitää puhdistaa kunnolla, jotta se voi hyvin. Pelkkä puhdistusmaito ei riitä. Öljypohjainen veden kanssa emulgoituva Dermalogican PreCleanse toimii. Välillä ihoni saattaa hilseillä paikallisesti. Silloin levitän ongelmakohtaan Dermalogican kosteuttavaa boosteria. Se hoitaa muttei turvota. Peruspäivävoiteeni on Dermalogican Extra Rich Faceblock kolmenkympin suojakertoimella. Alppimaissa näkee vanhoja hiihtolegendoja, joiden kasvot ikävä kyllä paljastavat, ettei kertoimia ole käytetty. Lämpötilaerot, tuuli ja hikoilu ovat suuri haaste pintakuivalle iholleni. Dermalogican Super Rich Repair on toinen voide, jota käytän päivittäin. Se suojaa ja hoitaa."

  Muoti Maailma 10/2011

  "Dermalogica on käynnistänyt oman hyväntekeväisyysprojektin ja tekee yhteistyötä voittoa tavoittelemattoman Kiva-organisaation kanssa, sijoittaakseen suoraan naisyrittäjiin ja auttaakseen heitä perustamaan tai kasvattamaan pysyvää liiketoimintaa."

  Ilta-Sanomat 4.11.2011

  "Dermalogica tarjoaa mikrolainoja naisille. Usein nämä avustuksen kohteena olevat naiset luovat pienten yritystensä kautta hyvinvointia koko kyläyhteisöön. Dermalogican hyväntekeväisyyskohteena ovat köyhien maiden yrittäjänaiset, joille tarjotaan mikrolainoja Fite-organisaation kautta."


 • Antioksidanttinen suoja

 • Kosteuttava