Suomeksi På Svenska Русский

Yritys

Usein kysytyt kysymykset

K: Kuinka nopeasti huomaan tuloksia, kun alan käyttämään Dermalogica tuotteita?

V: Jotkut ihmiset huomaavat tuloksia heti ensimmäisestä kerrasta, kun käyttävät tuotetta. Meille kerrotaan usein, että iho alkaa välittömästi tuntua erilaiselta. Iho tuntuu puhtaalta, tasaiselta, kosteutetulta ja heijastaa sellaista terveyttä, mikä on nähtävissä ulospäin.

Jos iholla on pitkänä ajanjaksona kehittyneitä tarpeita, kuten ihon vanhentumista, aknea tai pigmenttiongelmia, jotka ovat hormonien tai auringon aiheuttamia, tulokset eivät välttämättä näy välittömästi. Ihon terveys kuitenkin jatkaa paranemistaan kun kuuntelet ammattilaista ihoterapeuttiasi, Face Mapping reseptiäsi ja kotihoitoohjeitasi.

 

K: Mitä hyötyjä Dermalogica tuotteista on pitkällä tähtäimellä?

V: Yksinkertaisesti terve iho. Dermalogica käyttää ainesosia, jotka pitävät ihon optimaalisen terveenä, eivätkä vain peitä sitä. Älä kuitenkaan ymmärrä väärin: terveen ihon hyöty on se, että terve iho näyttää parhaimmalta!

Kun iho on optimaalisen terveenä, ammattilainen ihoterapeutti pystyy paremmin kohtaamaan ihosi tarpeet. Ihon tarpeissa tapahtuu muutoksia jatkuvasti.

 

K: Miksi tarvitsen ihoterapeutin?

V: Samasta syystä, miksi tarvitset lääkärintarkastuksen tai hammaslääkärintarkastuksen: Paremman terveyden saavuttamiseksi!

Iho on elävä osa kehoasi (itseasiassa se on suurin elimesi), joka suojaa sinua ympäristön haitoilta ja äärilämpötiloilta. Se poistaa myrkkyjä kehostasi. Se parantaa haavat, hiertymät ja ruhjeet todella hyvin. Se uusiutuu jatkuvasti ja suojaa. Yksinkertaistettuna, iho pitää pahat asiat ulkona ja hyvät asiat sisällä.

Miksi siis panostat enemmän hiuksiisi ja kynsiisi – kahteen kehosi osaan, jotka eivät edes elä? Ihosi tarvitsee henkilökohtaista huomiota ammattilaiselta – ja se ammattilainen on Dermalogica -ihoterapeutti.

Me Dermalogicalla koulutamme enemmän kuin 75 000 ihoterapeuttia vuodessa. Dermalogican ihoterapeutit ovat päteviä ja äärimmäisen hyvin koulutettuja. Heidät on koulutettu suosittelemaan Dermalogica tuotteita ja tekemään Dermalogica hoitoja. Heillä on vastaukset askarruttavimpiin ihonhoitoon liittyviin kysymyksiin. He tietävät miten saada aikaan näkyviä tuloksia. He ovat alansa huippuja ja heillä on intohimoa pitää huolta ihostasi.

Parhaimman näköinen ihosi lähtee ihon terveydestä, terve iho lähtee Dermalogica ihoterapeutista. Ala siis elämään terveimmän ihosi kanssa!

 

K: Olen juuri kuullut Dermalogicasta – kuinka kauan olette olleet olemassa?

V: Dermalogican tarina alkaa vuonna 1983, kun ihoterapeutti Jane Wurwand perusti The International Dermal Institute:n. The International Dermal Institute on laitos jossa jatkokouluttaudutaan ja tehdään tutkimustyötä. Se on suunniteltu tuomaan uudenlaista ammattimaisuutta ja tuloksia alalle, joka on tullut pakkomielteiseksi ylellisyyden, pinnallisen kauneuden ja tyhjien lupausten suhteen. The International Dermal Institute:lla on jo yli 50 laitosta Yhdysvalliossa, Iso Britanniassa, Irlannissa, Kanadassa, Saksassa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Se kouluttaa yli 75 000 ihoterapeuttia vuodessa. IDI toimii myös Dermalogican tutkimuslaitoksena, sillä se on tärkeä osa tuotekehitystä, tuotetestausta ja opintosuunnitelmaa.

Jane perusti Dermalogican vuonna 1986 tuodakseen uuden aikakauden ihoterapeuteille tuloshakuisia, päteviä tuotteita, joita heidän asiakkaansa vaativat. Jo alusta asti meidän reseptimme nostattivat kulmakarjova alalla. Reaktio ei johtunut ainoastaan huippulaadukkaista ainesosista, vaan myös niistä yleisimmistä ainesosista, jotka me jätimme pois. Tähän päivään asti Dermalogica karttaa alalla yleistä tapaa käyttää halpoja ainesosia kuten mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, keinotekoisia värejä ja tuoksuja. Myös pakkauksemme ovat pysyneet yksinkertaisina ja kierrätettävinä.

 

K: Puhdistutuotteenne ovat ”saippuattomia.” Miksi ja miten puhdistus voi olla ”saippuaton?”

V: Saippuat ovat tehty rasvoista ja öljyistä jotka reagoivat natriumhydroksidin kanssa ja saavat aikaan emäksisen reaktion iholla. Tämä horjauttaa ihon PH tasapainoa. Kovia rasvoja kuten kookosöljyä, palmuöljyä, talia tai laardia käytetään tehdessä saippuoita, koska ne pysyvät kovina.

Kaikki puhdistustuotteemme ovat saippuattomia ja niissä on neutraali happamuustaso, ne voivat näin suojata ihon luonnollista kosteussuojaa. Dermalogica puhdistukset eivät sisällä yllä mainittuja rasvoja tai öljyjä, ne eivät myöskään sisällä eläimistä peräisin olevia ainesosia. Puhdistustuotteissamme ei myöskään ole keinotekoisia värejä tai tuoksuja. Niissä oleva tuoksu tulee eteerisistä öljyistä ja uutteista, jotka ovat iholle hyödyksi.

Dermalogica tarjoaa kymmenen eri puhdistusvaihtoehtoa ja upean vartalonpuhdistusgeelin: se tarkoittaa sitä, että ihon tarpeiden hoitaminen on vain yhden pesun päässä.

 

K: Missä Dermalogica tuotteet valmistetaan?

V: Olemme ylpeitä siitä, että pystymme valmistamaan kaikki tuotteemme Etelä-Kaliforniassa: Se, että tuotantomahdollisuutemme on lähellä pääkonttoriamme antaa meille mahdollisuuden ylläpitää ensiluokkaista laatua ja valvontaa. Tuemme samalla myös paikallista taloutta. Tuotteitamme kuljetetaan yli 50 maahan ympäri maailmaa.

 

K: Testataanko Dermalogica -tuotteita eläimillä?

V: Dermalogica -tuotteita ei ole koskaan missään vaiheessa testattu eläimillä.

 

K: Mitkä ovat Dermalogican filantrooppiset pyrkimykset?

V: Dermalogica uskoo siihen, että yhteiskunnalle on annettava takaisin. Vuonna 1999, Dermalogica Foundation perustettiin tuomaan avustusta paikallisille, juuri alkuun päässeille organisaatioille, jotka auttoivat naisia ja lapsia saamaan välitöntä avustusta kuten terveydenhuoltoa, suojaa, ruokaa ja vaatetusta. Hyväntekeväisyysjärjestöt ovat pääosin ainoastaan Dermalogican tukemia.

Halutessasi lisää tietoa Dermalogican aktiivisista yhteistyökumppaneista, lue lisää Dermalogica Foundationista.

 

K: Onko Dermalogica yksityisomistuksessa?

V: Kyllä, Dermalogica on yksityisomistuksessa oleva yhtiö, jonka pääkonttorit sijaitsevat Carsonissa, Kaliforniassa ja 48 maassa sijaitsevissa toimistoissa. Emoyhtiöiltä ja sijoittajilta saatu vapaus mahdollistaa sen, että voimme pysyä omistautuneina todelliselle tavoitteellemme edistää ihon terveyttä. Voimme toimia tavalla, joka edesauttaa yrittäjyyttä ja intohimoa tuodessamme ihoterapeuteille ja heidän asiakkailleen tuotteita, koulutusta ja välineitä joilla he saavat aikaan terveimmän mahdollisen ihon.

 

K: Miksi minun pitäisi ostaa Dermalogica tuotteita ainoastaan valtuutetusta myyntipisteestä?

V: Dermalogica tuotteet ovat suunniteltu olemaan tehokkaimpia silloin, kun ne ovat Dermalogica ihoterapeutin suosittelemia. Hän pystyy tekemään FaceMapping® -ihoanalyysin, jonka perusteella hän suosittelee sopivimmat tuotteet ihollesi.

Jos valitset tuotteet ilman Dermalogica ihoterapeuttia, saatat valita väärät tuotteet ihollesi ja jäädä ilman haluamiasi tuloksia.

Dermalogica seisoo jokaisen myydyn tuotteen tehokkuuden takana, jos se on ostettu valtuutetusta lähteestä. Luvattomat myyjät, mukaanlukien useat internetkaupat, saattavat myydä väärennettyjä tai vanhentuneita tuotteita. Niitä kannattaa välttää, sillä emme voi taata niiden aitoutta.

 

K: Mitä voin tehdä jos epäilen, että Dermalogica tuotteita myydään luvattomasti?

V: Jos epäilet, että jokin hoitola tai myyntipiste myy luvattomasti tuotteitamme, älä lähesty ketään yhtiön sisällä. Tee osasi ottamalla suoraan meihin yhteyttä Internet-sivuillamme.

Me suuresti arvostamme apuasi taistelussa luvatonta jälleenmyyntiä vastaan.

 

K: Miten voin tulla valtuutetuksi Dermalogica jälleenmyyjäksi?

V: Jos sinua ihonhoidon ammattilaisena kiinnostaa tietää enemmän Dermalogican jälleenmyymisestä voit ottaa meihin yhteyttä dermalogica(a)pr-cosmetic.fi.