Suomeksi På Svenska Русский
Apr 23

Uusi Redness Relief Primer SPF20

Vähentää punoitusta, pohjustaa ja hoitaaRRPrimer_kuva.jpg

Uusi Redness Relief Primer SPF20 -hoitopohjustus on paljon enemmän kuin meikinpohjustustuote. Se antaa pitkäkestoista helpotusta herkistyneelle iholle, vähentää punoitusta, tasoittaa ihon pintaa ja suojaa ihoa ärsyttäviltä UV-säteiltä.

Monien kosmeettisten pohjustustuotteiden väitetään sopivan herkälle iholle vaikka ne sisältävät komedogeenisiä vahoja, täyteaineita ja hajusteita, jotka voivat aiheuttaa tukkeumia, ärsytystä ja herkkyyttä. Redness Relief Primer SPF20 sisältää Dermalogican rauhoittavaa ja vahvistavaa UltraCalming™ Complexia. Tuloksena tasainen ja rauhallinen ihon pinta sekä tervein iho koskaan.

 

kolme etua -tuloksena terve, tasapainoinen iho

1. tasainen pinta ja ihon sävy:
Samettiset silikonit tasoittavat ihon pintaa, muodostavat välittömästi sileän pohjan ja vahvistavat ihon suojabarriääriä. Luonnolliset vihreät kasviuutteet antavat neutraalin vihertävän sävyn, joka sopii kaikille ihon sävyille ja joka tasoittaa punoitusta.


2. aurinkosuoja:
Fysikaaliset aurinkosuojat, titaanidioksidi ja sinkkioksidi, antavat laajaspektrisen UVA- ja UVB-suojan, ilman tahmeaa, kuivattavaa tai rasvaista tunnetta, joka usein liitetään aurinkosuojatuotteisiin.


3. pitkäkestoista helpotusta herkkyyteen:
Redness Relief Primer SPF20 kuuluu UltraCalming™ -tuotelinjaan joka sisältää mm. raaka-aineita kuten kaurauutetta, kauraöljyä ja Dermalogican ainutlaatuista UltraCalming™ Complexia, joka vähentää huomattavasti punoitusta ja rauhoittaa ihoa.

 

Käyttö: Käytä Redness Relief Primer SPF20 -hoitopohjustetta meikin alla pidentämään meikin pysyvyyttä. Voit käyttää myös ilman meikkiä. Käytä pakkauksen mukana tulevaa muovista “puristinta”, jolla saat tuubin täysin tyhjäksi.

Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille.

Haluatko rekisteröityä? |