Suomeksi På Svenska Русский
Apr 23

Redness Relief Primer SPF20

Vähentää punoitusta, pohjustaa ja hoitaaRRPrimer_kuva.jpg

Uusi Redness Relief Primer SPF20 -hoitopohjustus on paljon enemmän kuin meikinpohjustustuote. Se antaa pitkäkestoista helpotusta herkistyneelle iholle, vähentää punoitusta, tasoittaa ihon pintaa ja suojaa ihoa ärsyttäviltä UV-säteiltä.

Monien kosmeettisten pohjustustuotteiden väitetään sopivan herkälle iholle vaikka ne sisältävät komedogeenisiä vahoja, täyteaineita ja hajusteita, jotka voivat aiheuttaa tukkeumia, ärsytystä ja herkkyyttä. Redness Relief Primer SPF20 sisältää Dermalogican rauhoittavaa ja vahvistavaa UltraCalming™ Complexia. Tuloksena tasainen ja rauhallinen ihon pinta sekä tervein iho koskaan.

 

kolme etua -tuloksena terve, tasapainoinen iho

1. tasainen pinta ja ihon sävy:
Samettiset silikonit tasoittavat ihon pintaa, muodostavat välittömästi sileän pohjan ja vahvistavat ihon suojabarriääriä. Luonnolliset vihreät kasviuutteet antavat neutraalin vihertävän sävyn, joka sopii kaikille ihon sävyille ja joka tasoittaa punoitusta.


2. aurinkosuoja:
Fysikaaliset aurinkosuojat, titaanidioksidi ja sinkkioksidi, antavat laajaspektrisen UVA- ja UVB-suojan, ilman tahmeaa, kuivattavaa tai rasvaista tunnetta, joka usein liitetään aurinkosuojatuotteisiin.


3. pitkäkestoista helpotusta herkkyyteen:
Redness Relief Primer SPF20 kuuluu UltraCalming™ -tuotelinjaan joka sisältää mm. raaka-aineita kuten kaurauutetta, kauraöljyä ja Dermalogican ainutlaatuista UltraCalming™ Complexia, joka vähentää huomattavasti punoitusta ja rauhoittaa ihoa.

 

Käyttö: Käytä Redness Relief Primer SPF20 -hoitopohjustetta meikin alla pidentämään meikin pysyvyyttä. Voit käyttää myös ilman meikkiä. Käytä pakkauksen mukana tulevaa muovista “puristinta”, jolla saat tuubin täysin tyhjäksi.

Mar 10

Uusi PreCleanse Wipes

Dermalogican suosikkituote PreCleanse nyt myös kätevinä PreCleanse Wipes -puhdistusliinoina. Dermalogica on kehittänyt uudet biohajoavat PreCleanse Wipes -puhdistusliinat, jotka tekevät ihon puhdistamisesta helppoa missä tahansa esim. matkoilla, kuntosalilla, mökillä, festareilla.

PCwipes.jpg

Ihonhoito alkaa aina ihon puhdistamisella. Kun iho on täysin puhdas, muut ihonhoitotuotteet pääsevät imeytymään ja vaikuttamaan paremmin. Siksi Dermalogica suosii ihon kaksoispuhdistusta:

Iho esipuhdistetaan ensin PreCleanse -puhdistusöljyllä tai PreCleanse Wipes -puhdistusliinalla, joka sulattaa iholta pois rasvaliukoisen lian kuten liiallisen talin, aurinkovoiteen, vedenkestävän meikin ja ilmansaasteet. Puhdistusta jatketaan ihon kunnon mukaisella Dermalogica-puhdistuksella. Toinen puhdistus pääsee näin vaikuttamaan syvemmälle ihoon ja lopputuloksena on täysin puhdas iho.

Uudet PreCleanse Wipes -liinat ovat kätevässä pakkauksessa, joka sisältää 20 käyttövalmista ympäristöystävällistä liinaa.

Aug 9

uusi MultiVitamin Power Serum

Dermalogican ihonhoidon asiantuntijat ovat tehneet läpimurron ihonhoidon MVPS.jpgvitamiiniteknologiassa hyödyntämällä vitamiinien mikrokapselointia liposomiteknologian avulla. Tämä mahdollistaa korkeamman pitoisuuden stabiileja vitamiineja, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Näin saadaan tehokkaammat tulokset ryppyihin, ihon elottomuuteen ja velttouteen sekä ihon ikääntymisen ennaltaehkäisyyn.

Uudessa MultiVitamin Power Serum -tehoseerumissa hyödynnetään tätä vitamiiniteknologiaa. Se on uusin AGE Smart -tuote, joka korjaa ja kontrolloi ihon ikääntymistä. Se on ihanteellinen koko kasvoille kosteusvoiteen alle vähentämään juonteita ja ryppyjä, kirkastamaan sekä kiinteyttämään ihoa.

Tutustu ja kokeile uutuustuotetta lähimmässä Dermalogica hoitolassa.

 

 

 

 

 

Oct 4

UUSI Skin Perfect Primer SPF30

Häivyttää rajaa ihonhoidon ja meikin välillä

Dermalogican SkinPerfect Primer SPF30 -tehopohjusteessa yhdistyy AGE Smart -linjan huipputeknologia ja kaikkein edistyksellisin pohjustustuote.

Monet pohjustustuotteet keskittyvät kosmeettisiin hyötyihin, jolloin ihon terveys jää toissijaiseksi. Usein ne sisältävät komedogeenisia vahoja ja täyteaineita, jotka tukkivat, ärsyttävät ja jopa herkistävät ihoa. Osalla pohjustustuotteista mainostetaan olevan iholle terveydellisiä hyötyjä, mutta kosmeettinen lopputulos on epätasainen tai kalkkimainen.

Vain SkinPerfect Primer SPF30 tarjoaa edistyksellisiä ihonhoidollisia ja kosmeettisia hyötyjä. Saat virheettömän, tasaisen ja kirkkaan ihon pinnan sekä samalla AGE Smart® -linjan optimaaliset tulokset.

Hoitopohjuste tasoittaa ihon pintaa ja ihonsävyä. Meikki pysyy paremmin
ja lopputulos on tasaisempi.

Levitä Skin Perfect Primer SPF30 ennen meikkiä -meikistä tulee tasaisempi ja pysyvämpi.

Käytä Skin Perfect Primer SPF30 ilman meikkiä -heleyttää ja tasoittaa ihonsävyä.

SPP.jpg

Tutustu ja kokeile uutuustuotetta lähimmässä Dermalogica hoitolassa.

Apr 13

Tarvitseeko ihosi pikaista helpotusta?

Uudistuneet Dermalogica naamiot tuovat dramaattisia tuloksia ihosi terveydelle!

uudistunut

skin hydrating masque

Käytä tätä virkistävää, kosteuttavaa naamiota hoitamaan kuivaa, stressaantunutta ihoasi.

 • Ainutlaatuinen ristisidoksinen hyaluronihappo, joka on todistetusti 5 kertaa tehokkaampi kuin johtava kosteuttaja markkinoilla. Muodostaa iholle kosteuttavan verkon, joka antaa jatkuvaa kosteutta kosteusköyhälle iholle.
 • Ylläpitää ihon kosteuden pitkään naamio poiston jälkeen.
 • Suojaa vapaiden radikaalien ja entsyymien aiheuttamilta soluvaurioilta ja kollageenin hajoamiselta.
 • Sitoo ja lisää ihon luonnollista kosteutta sekä vähentää ihon kireyttä ja kuivuutta.
 • Antioksidantit auttavat hilitsemään ihon ikääntymisen laukaisijoita.

 

uudistunut

skin refining masque

Käytä tätä syväpuhdistavaa savinaamiota puhdistamaan ja uudistamaan rasvaista ihoasi.

 • Luonnon savet sitovat ylimääräistä talia syvältä ihohuokosista.
 • Poistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta ja puhdistaa ihohuokoset.
 • Tasapainottaa talintuotantoa ja poistaa ylimääräisen talin, joka laajentaa ihohuokosia.
 • Linssiuute supistaa ihohuokosia ja tasoittaa rasvaisuutta.
 • Tehokas kasviuutesekoitus rauhoittaa ja hillitsee tulehdusta ja vähentää samalla bakteereja sekä ennaltaehkäisee näppyjä.
 • Japaninköynnösruusu napakoittaa laajentuneita ihohuokosia ja vähentää talineritystä.
Naamiot.jpg

Tutustu ja kokeile uutuustuotetta lähimmässä Dermalogica hoitolassa.

Feb 2

uusi Overnight Repair Serum

-tehoseerumi yöksi

Overnight Repair Serum toimii yhteistyössä elimistösi yöllä tapahtuvan korjausprosessin kanssa, kirkastaen ihoa ja samalla vähentäen hienoja juonteita, kuivuutta ja kohentaen kimmoisuutta.

Osana AGE Smart® -tuotelinjaa, Overnight Repair Serum auttaa hillitsemään biokemiallisia laukaisijoita, jotka johtavat ihon ikääntymiseen.

Miten se toimii:

 • Palmitoyylitripeptidi-38 ja merilevä nopeuttavat kollageenin uusiutumista, kosteuttavat, kiinteyttävät ja vahvistavat ihon rakennetta.
 • Arganöljy, E -vitamiini ja välttämättömät rasvahapot vahvistavat ihon heikentynyttä suojabarriääriä, sitovat kosteuden ihoon ja lisäävät kimmoisuutta.
 • Villiruusun siemenöljy tasoittaa ihon epätasaista sävyä ja tehostaa solujen uusiutumista.

 

Tutustu ja kokeile uutuustuotetta lähimmässä Dermalogica hoitolassa.

ORS.jpg

 

Oct 25

Uusi Redness Relief spf20

Ihoa rauhoittava ja punoitusta lievittävä monivaikutteinen Redness Relief SPF20, on uusin kosteusvoide herkän ihon UltraCalming -linjassa.

 • voiteen vihreä väri neutraloi tehokkaasti punoitusta paikallisesti tai koko kasvoilla
 • rauhoittaa ja lievittää tulehdusta
 • suojaa ympäristön haittavaikutuksilta
 • vahvistaa ihon suojabarriääriä
 • täydellinen punoitusta vähentävä meikinalusvoide

Tutustu ja kokeile uutuustuotetta lähimmässä Dermalogica hoitolassa.

RednessRelief2.jpg