Suomeksi På Svenska Русский

Press

Viimeaikaiset uutiset

kotiliesi042015.jpg

Kotiliesi 4/2015

"Rauhoita ihoa ulkona vietetyn päivän jälkeen hoitovoiteella. Dermalogican After Sun Repair -voide hellii ihoa yrteillä ja leppäuutteella, jotka lievittävät ärsytystä ja mahdollista punoitusta, 100ml."

fit042015.jpg

Fit 4/2015

"Stressi lihotta. Rauhoita keho ja mieli aromaterapialla. Yhdistä öljyhoito virkistävään suolakuorintaan.

Dermalogica Stress Relief Treatment -öljy. Hydro-Active Mineral Salts -suolakuorinta."

menaiset032015.jpg

MeNaiset 3/2015

"Hanna Gullichsen satsaa mieluummin ihonhoitoon kuin meikkaamiseen. Dermalogican kevyesti sävyttävässä SkinPerfect Primer pohjustusvoiteessa yhdistyvät kätevästi molemmat."

elle032015.jpg

Elle 3.2/2015

"Dermalogican salisyylihappoa ja teepuuöljyä sisältävä voide on loistava. Levitän sitä illalla näpylle, ja voide kuivattaa sen yön aikana. Pullo on iso, joten voidetta voi käyttää kerralla reippaasti."

- Taru Marjamaa, Ellen päätoimittaja

Dermalogican Overnight Clearing Gel -hoitogeeli

elle032015.jpg

Elle 3/2015

Lempeä puhdistus

"Olen käyttänyt Dermalogican tuotteita vuosia. Geeli puhdistaa ihon tehokkaasti kuivattamatta. Se vaahtoaa kasvoilla ihanasti. Jauhemaista kuorintaa käytän kerran viikossa. Sekoitan jauheen kädessä veteen ja hieron kasvoille."

-Hanna Tohtua, Ellen toimituspäällikkö

Dermalogican Special Cleansing Gel -puhdistusgeeli 250ml.

Dermalogican Daily Microfoliant -kuorinta 75g.

ilona022015.jpg

Ilona 14.2/2015

"Ihoni sävy on epätasainen.

Vastaus: Iän myötä ihon sävy muuttuu väistämättä epätasaisemmaksi, koska ihon sävystä vastaavat solut alkavat vähentyä 30 ikävuoden jälkeen. Lisäksi kaikki auringon UV-valossa viettämämme aika aiheuttaa osassa soluista yliaktiivista toimintaa. Näin ollen jotkut alueet ovat tummempia kuin iho muualla kasvoissa. On tärkeä huolehtia joka päivä suojakertoimen käytöstä ympäri vuoden. Vaikka talvisin aurinko paistaa harvemmin, UV-säteilyä on ilmassa läpi vuoden, ja se häiritsee melanosyyttisolujen eli ihon sävystä vastaavien solujen toimintaa. hoidoksi kannattaa valita suojakertoimellisen päivävoiteen lisäksi ihoa heleyttäviä ja kirkastavia tuotteita.

Dermalogican Age Smart Dynamic Skin Recovery -kosteusvoiteen suojakerroin 50 suojaa ihoa valon aiheuttamilta vaurioilta, 50ml."