Suomeksi På Svenska Русский

Press

Viimeaikaiset uutiset

kotiliesi042015.jpg

Kotiliesi 4/2015

"Rauhoita ihoa ulkona vietetyn päivän jälkeen hoitovoiteella. Dermalogican After Sun Repair -voide hellii ihoa yrteillä ja leppäuutteella, jotka lievittävät ärsytystä ja mahdollista punoitusta, 100ml."

menaiset032015.jpg

MeNaiset 3/2015

"Hanna Gullichsen satsaa mieluummin ihonhoitoon kuin meikkaamiseen. Dermalogican kevyesti sävyttävässä SkinPerfect Primer pohjustusvoiteessa yhdistyvät kätevästi molemmat."

olivia022015.jpg

Olivia 2/2015

"Monien hoitoloiden ideologiaan kuuluu, että asiakas ei itse päätä hoitoaan vaan se räätälöidään ihon tarpeiden mukaan paikan päällä. Esimerkiksi Dermalogican hoidossa asiakkaalle tehdään aina Face Mapping -ihoanalyysi. Räätälöinti onkin yleensä paras tapa, sillä moni luulee rasvaiseksi ihoa, joka on oikeasti pintakuiva."

"Dermalogican Skinperfect Primer on monitoimipohjustaja, jonka samettinen koostumus suojaa ja hoitaa ihoa ja tekee meikistä kestävän ja tasaisen."

olivia042014.jpg

Olivia 4/2014

"Dermalogican Redness Relief SPF20 -kosteusvoide parantaa ja suojaa herkistynyttä ihoa sekä häivyttää punaisuutta."

trendi022014.jpg

Trendi 2/2014

"Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF30 sisältää valkoista teetä, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta."

ilonahyvaolo012014.jpg

Ilona Hyvä Olo 1/2014

"Huultenympärysiho

SYY: Suu on jatkuvassa liikkeessä, mikä rasittaa herkkää huultenympärysihoa. Tupakoitsijoilla rasitus on vielä voimakkaampaa. Hyaluronihapon väheneminen ja sen tuoma kosteusköyhyys näkyy huultenympärysihossa.

RATKAISU: Hyaluronihappoa ja kasvirasvoja, kuten karitevoita, avokadoöljyä tai vehnänalkioöljyä, sisältävä hoitotuote. Vältä mineraaliöljyjä sisältäviä tuotteita. Tavallinen huulirasva ei aina riitä kosteuttamaan huulia, vaan voi jopa kuivattaa lisää.

KOKEILE: Dermalogican Renewal Lip Complex -huulihoito vahvistaa ihokudosta ja häivyttää juonteita, 1,75 ml."