Suomeksi På Svenska Русский

Pipsa Hurmerinta

36 vuotias kokki, juontaja ja malli ja myös pienen lapsen äiti joka tuo oman haasteensa arkeen ja kauneusrutiineihin. Rakastan kosmetiikkaa ja purnukoita mutta omaan hyvin helposti ärtyvän ihon joka on kyllä rauhoittunut sen jälkeen kun aloin käyttää Dermalogicaa.

pipsahurmerinta.jpg

Lempituotteeni:

Kolmivaiheinen puhdistus johon kuuluu PreCleanse -öljy, UltraCalming Cleanser ja kuorinta Daily Microfoliantilla. Ihoni on kovin herkkä ja pintakuiva ja tällä triolla punoitukset häviää ja meikit sulaa pois.

UltraCalming Serum Concentrate: En tulisi enään toimeen ilman tätä rauhoittavaa seerumia. Sen ansiosta ihoni sävy on tasoittunut ja ärtyneet punoitukset lähes hävinneet.

MultiVitamin Thermafoliant on paras kuorintavoide jota olen koskaan käyttänyt. Käytän kerran viikossa tehohoitona ja voiteet imeytyvät paremmin ja epäpuhtaudet pysyvät kurissa.

SkinPerfect Primer SPF30: Kiireisenä päivänä sipaisen valoa heijastavaa primeria kasvoille meikkivoiteen korvaamaan. Jos taas jodun olemaan kameroiden edessä pohjustan vahvan meikkipohjan tällä voiteella ja iho näyttää fantastiselta!

Kommentointi on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille.

Haluatko rekisteröityä? |