Suomeksi På Svenska Русский
Oct 4

Ihon ensiapupakkaus!

emergency_skin_fix2.jpg

Emergency Skin Fix -etupakkaus

Stressi, elämäntavat ja jopa sään muutokset voivat aiheuttaa epäpuhtauksia, ihon harmautta ja kuivuutta. Korjaa tilanne tällä upealla etupakkauksella.

Pakkaus sisältää:

Daily Microfoliant 13g: Päivittäinen mikrokuorinta joka tekee ihon huomattavan kirkkaaksi ja pehmeäksi. Päivittäisen käyttöön -iho näyttää upealta joka päivä!

Multi-Active Toner 50ml: Äärimmäisen kosteuttava hoitosuihke, joka edistää muiden tuotteiden imeytymistä. Voit suihkauttaa myös meikin päälle pitkin päivää.

Skin Hydrating Booster 7ml: Syväkosteuttava tehotippa jokaiselle iholle. Silottaa juonteita, poistaa kireyden ja parantaa kimmoisuutta. Iho näyttää raikkaalta ja nuorelta.

Etupakkauksen arvo 60€.

Tiedustele hoitolastasi, kuinka saat etupakkauksen itsellesi. Edut vaihtelevat hoitoloittain.

Aug 9

Hyvästi muovikasseille!

Tervetuloa uudet Dermalogica kestokassit.

reusablebag_auki.jpgDermalogica ottaa uudella kestokassilla kantaa globaaliin pyrkimykseen päästä eroon muovikasseista. Muovikassin hajoaminen luonnossa kestää 500 vuotta. Yksi valtio toisensa jälkeen kieltää polyeteenistä valmistetut kassit, kuten Italia, Ranska ja Yhdysvalloissa Los Angeles.

Dermalogica on lopettanut täysin muovikassien valmistamisen ja tilalle on tullut uudet kestokassit sekä paperikassit.

Dermalogican kestokassi taittuu kätevästi kasaan omaan taskuunsa. Se on valmistettu erittäin kevyestä ja kestävästä polyesteristä ja on helppo kuljettaa aina mukana käsilaukussa.

reusable bag_s.jpg

Tiedustele kestokassia Dermalogica hoitolasta.

 

 

Dec 7

Ihanat etupakkaukset lahjaksi!

Saat suosikkituotteen mukana kaksi tuotetta lahjaksi. Pakkaukset sopivat hyvin joululahjoiksi. Etu voimassa niin kauan kuin pakkauksia riittää.

219518.IMG_0023_p1190d_s.jpg

 

  • Special Cleansing Gel 250ml -pakkaus: lahjana PreCleanse 30ml ja Skin Prep Scrub 22ml. Dermalogican kaksoispuhdistus -tuotteet ja Skin Prep Scrub tekevät ihosta superpuhtaan ja poistavat harmaat elottomat solut ihon pinnasta. Etutuotteiden arvo 37€

 

  • Daily Microfoliant -pakkaus: lahjana PreCleanse 30ml ja Gentle Cream Exfoliant 10ml. Dermalogican kuorintaduo yhdessä PreCleanse esipuhdistuksen kanssa syväpuhdistavat, silottavat ja heleyttävät ihoa. Etutuotteiden arvo 25€

 

  • MultiVitamin Thermafoliant -pakkaus: lahjana Skin Resurfacing Cleanser 30ml ja Antioxidant HydraMist 30ml. Kolme Age Smart -suosikkituotetta, jotka silottavat, kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa. Etutuotteiden arvo  28€

 

Etu voimassa hyvin varustetuissa Dermalogica hoitoloissa niin kauan kuin pakkauksia riittää.


Sabina Särkkä

Olen Sabina Särkkä 1. perintöprinsessa vuodelta 2012. Missiurani aikana olen päässyt tekemään erilaisia mallintöitä, kuvauksia, näytöksiä, promoja, juontoja ja minut on myös voinut bongata mm. Neljän tähden illalliselta ja huhtikuussa alkavassa Viidakon tähtösistä. Ulkonäöstä huolehtiminen ja ihonhoito ovat minulle ja työlleni tärkeitä. Vahvat ja raskaat kuvaus- ja näytösmeikit laittavat usein hyvänkin ihon koetukselle ja silloin on tärkeää laadukkaat ja toimivat ihonhoitotuotteet. Dermalogican tuotteet ovat aina pelastaneet ihonhoito-ongelmissa ja pitävät ihoni hyvässä kunnossa joka päivä!

sabina_kuva.jpg

Suosikkituotteet:

Päivittäisiin rutiineihini kuuluu tehokas kaksoispuhdistus ensiksi öljypohjaisella PreCleanse -tuotteella ja puhdistuksen täydentää Special Cleansing Gel.

Minulle on tärkeää ihon kosteustasapainosta huolehtiminen, ja että meikki pysyy ja näyttää raikkaalta koko päivän, joten olen valinnut tarkkaan tuotteet joita käytän päivittäin.

  • Häivytän mahdolliset väsymyksen merkit kosteuttavalla Total Eye Care spf15 -silmänympärysihontuotteella
  • Ihon kuivuuden ja herkkyyden pidän kurissa UltraCalming Serum Concentrate -seerumilla
  • Kestosuosikkini kasvovoiteista on tasoittava Skin Smoothing Cream
  • Täydellinen ihonpohjustustuote samettisella koostumuksella heleyttää ja kirkastaa ihoa ja meikin pitkäkestoisuus on taattu, joten SkinPerfect Primer spf30 on ehdoton valintani!
Oct 10

kaksi tuotetta lahjaksi ostaessasi kosteusvoiteen

Ostaessasi 100ml kosteusvoiteen (Active Moist, Skin Smoothing Cream tai Intensive
Moisture Balance
), saat lahjaksi uudistuneen Solar Defense Booster SPF50 -aurinkoboosterin (10ml)
ja Daily Microfoliant® -mikrokuorinnan (15ml).

KosteusvoidepakkauksetA4.jpg

 

Etu voimassa hyvin varustetuissa Dermalogica hoitoloissa niin kauan kuin pakkauksia riittää.


Oct 10

Tehopakkaus ihollesi

Overnight Skin Rescue -tehopakkaus sisältää kolme AGE Smart® best-selleriä:

  1. Age Reversal Eye Complex 5ml: Retinolia sisältävä tehohoito silmänympärysiholle. Kosteuttaa silmänympärysihoa sekä minimoi juonteita, turvotusta ja tummia silmänalusia.
  2. Overnight Repair Serum 5ml: Supertehokas öljypohjainen seerumi, joka stimuloi kollageenin muodostumista, kiinteyttää ja uudistaa ihoa.
  3. Super Rich Repair 15ml: Erittäin ravitseva kosteusvoide, joka helpottaa kiristävää ja kuivaa ihoa.

ORS.jpg

Pakkauksia rajoitettu erä.

Tiedustele Dermalogica hoitolastasi miten voit saada pakkauksen itsellesi.

Aug 10

Lahjaksi vitamiinikuorinta ja käsivoide

MultiVitamin Power Recovery Masque -naamion ostajalle kaupan päälle MultiVitamin Thermafoliant 15ml ja MultiVitamin Hand and Nail Treatment 15ml.

Edun arvo 31€.

MVPRM_2 gifts_small.jpg

MultiVitamin Power Recovery Masque: Vitamiinirikas voidenaamio, joka elvyttää kuivaa, stressaantunutta ihoa ja lisää kimmoisuutta. Hoitokuurina kesän rasittamalle iholle 2-3 x viikossa.

MultiVitamin Thermafoliant: Lämpöaktiivinen kuorinta, joka ravitsee ihoa vitamiineilla ja ikääntymistä ehkäisevillä tehoaineilla.

MultiVitamin Hand and Nail Treatment: Tehokas käsivoide, joka imeytyy välittömästi. Ravitsee kuivia käsiä ja tasoittaa pigmenttimuutoksia sekä vahvistaa kynsiä.

Etu voimassa hyvin varustetuissa Dermalogica hoitoloissa niin kauan kuin pakkauksia riittää.

Aug 9

Dermalogica kulissien takana

Aladdin.jpg

Aleksanterin teatterissa ensi-iltansa 9.8.2012 saavan Disneyn Aladdin-musikaalin kulisseissa käytetään Dermalogica-tuotteita.

PreCleanse on erityisen kovassa käytössä näyttelijöiden maskin poistamisessa. Essential Cleansing Solution viimeistelee puhdistuksen ja Multi-Active Toner ja Skin Smoothing Cream kosteuttavat.

"Disneyn ALADDIN saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen - kaksikielisenä versiona. Agrabah on jakautunut kahtia: hallitsijat ja kansa eivät puhu samaa kieltä. Kirjaimellisesti. Vain Sulttaanin viekas neuvonantaja Jafar kykenee puhumaan molempia kieliä, suomea ja ruotsia, ja pitää valtakuntaa otteessaan. Mitä tapahtuu kun köyhä katurotta Aladdin rakastuu palatsin prinsessa Jasmineen? Molemmat tulevat täysin eri maailmoista ja he eivät osaa kommunikoida kielimuurin takia keskenään..."

Suosittelemme ennakkonäytöksen perusteella TODELLA lämpimästi!

www.aladdinmusikaali.fi