Suomeksi På Svenska Русский

Sabina Särkkä

Olen Sabina Särkkä 1. perintöprinsessa vuodelta 2012. Missiurani aikana olen päässyt tekemään erilaisia mallintöitä, kuvauksia, näytöksiä, promoja, juontoja ja minut on myös voinut bongata mm. Neljän tähden illalliselta ja huhtikuussa alkavassa Viidakon tähtösistä. Ulkonäöstä huolehtiminen ja ihonhoito ovat minulle ja työlleni tärkeitä. Vahvat ja raskaat kuvaus- ja näytösmeikit laittavat usein hyvänkin ihon koetukselle ja silloin on tärkeää laadukkaat ja toimivat ihonhoitotuotteet. Dermalogican tuotteet ovat aina pelastaneet ihonhoito-ongelmissa ja pitävät ihoni hyvässä kunnossa joka päivä!

sabina_kuva.jpg

Suosikkituotteet:

Päivittäisiin rutiineihini kuuluu tehokas kaksoispuhdistus ensiksi öljypohjaisella PreCleanse -tuotteella ja puhdistuksen täydentää Special Cleansing Gel.

Minulle on tärkeää ihon kosteustasapainosta huolehtiminen, ja että meikki pysyy ja näyttää raikkaalta koko päivän, joten olen valinnut tarkkaan tuotteet joita käytän päivittäin.

  • Häivytän mahdolliset väsymyksen merkit kosteuttavalla Total Eye Care spf15 -silmänympärysihontuotteella
  • Ihon kuivuuden ja herkkyyden pidän kurissa UltraCalming Serum Concentrate -seerumilla
  • Kestosuosikkini kasvovoiteista on tasoittava Skin Smoothing Cream
  • Täydellinen ihonpohjustustuote samettisella koostumuksella heleyttää ja kirkastaa ihoa ja meikin pitkäkestoisuus on taattu, joten SkinPerfect Primer spf30 on ehdoton valintani!
Oct 10

kaksi tuotetta lahjaksi ostaessasi kosteusvoiteen

Ostaessasi 100ml kosteusvoiteen (Active Moist, Skin Smoothing Cream tai Intensive
Moisture Balance
), saat lahjaksi uudistuneen Solar Defense Booster SPF50 -aurinkoboosterin (10ml)
ja Daily Microfoliant® -mikrokuorinnan (15ml).

KosteusvoidepakkauksetA4.jpg

 

Etu voimassa hyvin varustetuissa Dermalogica hoitoloissa niin kauan kuin pakkauksia riittää.


Oct 10

Tehopakkaus ihollesi

Overnight Skin Rescue -tehopakkaus sisältää kolme AGE Smart® best-selleriä:

  1. Age Reversal Eye Complex 5ml: Retinolia sisältävä tehohoito silmänympärysiholle. Kosteuttaa silmänympärysihoa sekä minimoi juonteita, turvotusta ja tummia silmänalusia.
  2. Overnight Repair Serum 5ml: Supertehokas öljypohjainen seerumi, joka stimuloi kollageenin muodostumista, kiinteyttää ja uudistaa ihoa.
  3. Super Rich Repair 15ml: Erittäin ravitseva kosteusvoide, joka helpottaa kiristävää ja kuivaa ihoa.

ORS.jpg

Pakkauksia rajoitettu erä.

Tiedustele Dermalogica hoitolastasi miten voit saada pakkauksen itsellesi.

Aug 10

Lahjaksi vitamiinikuorinta ja käsivoide

MultiVitamin Power Recovery Masque -naamion ostajalle kaupan päälle MultiVitamin Thermafoliant 15ml ja MultiVitamin Hand and Nail Treatment 15ml.

Edun arvo 31€.

MVPRM_2 gifts_small.jpg

MultiVitamin Power Recovery Masque: Vitamiinirikas voidenaamio, joka elvyttää kuivaa, stressaantunutta ihoa ja lisää kimmoisuutta. Hoitokuurina kesän rasittamalle iholle 2-3 x viikossa.

MultiVitamin Thermafoliant: Lämpöaktiivinen kuorinta, joka ravitsee ihoa vitamiineilla ja ikääntymistä ehkäisevillä tehoaineilla.

MultiVitamin Hand and Nail Treatment: Tehokas käsivoide, joka imeytyy välittömästi. Ravitsee kuivia käsiä ja tasoittaa pigmenttimuutoksia sekä vahvistaa kynsiä.

Etu voimassa hyvin varustetuissa Dermalogica hoitoloissa niin kauan kuin pakkauksia riittää.

Aug 9

Dermalogica kulissien takana

Aladdin.jpg

Aleksanterin teatterissa ensi-iltansa 9.8.2012 saavan Disneyn Aladdin-musikaalin kulisseissa käytetään Dermalogica-tuotteita.

PreCleanse on erityisen kovassa käytössä näyttelijöiden maskin poistamisessa. Essential Cleansing Solution viimeistelee puhdistuksen ja Multi-Active Toner ja Skin Smoothing Cream kosteuttavat.

"Disneyn ALADDIN saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen - kaksikielisenä versiona. Agrabah on jakautunut kahtia: hallitsijat ja kansa eivät puhu samaa kieltä. Kirjaimellisesti. Vain Sulttaanin viekas neuvonantaja Jafar kykenee puhumaan molempia kieliä, suomea ja ruotsia, ja pitää valtakuntaa otteessaan. Mitä tapahtuu kun köyhä katurotta Aladdin rakastuu palatsin prinsessa Jasmineen? Molemmat tulevat täysin eri maailmoista ja he eivät osaa kommunikoida kielimuurin takia keskenään..."

Suosittelemme ennakkonäytöksen perusteella TODELLA lämpimästi!

www.aladdinmusikaali.fi

Nov 9

Osta suosikki kosteusvoiteesi ja saat kaksi lahjaa!

Ostaessani Super Rich Repair 50ml -kosteusvoiteen saat lahjaksi MultiVitamin Thermafoliant (15ml) -kuorinnan ja MultiVitamin Power Recovery Masque (15ml) -naamion. Edun arvo on 38,90€.

Super Rich Repair on täyteläinen voide kroonisesti kuivalle, kosteusköyhälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Se rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee kaikkein janoisintakin ihoa.

SuperRichRepair_pakkaus.jpg

Ostaessasi Skin Smoothing Cream 100 ml -kosteusvoiteen saat lahjaksi Skin Hydrating Booster (7ml) -kosteuttavan tehotipan ja Multi-Active Toner (50ml) -hoitosuihkeen. Edun arvo on 39,90€.

Skin Smoothing Cream on kaikille ihoille sopiva keskitäyteläinen voide, joka tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja helpottaa kiristävää oloa.

SkinSmoothingCream_pakkaus.jpg

Ostaessasi Active Moist 100ml -kosteusvoiteen saat lahjaksi Skin Hydrating Booster (7ml) -kosteuttavan tehotipan ja Multi-Active Toner (50ml) -hoitosuihkeen. Edun arvo on 39,90€.

Active Moist on kevyt ja öljytön voide, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voide imeytyy nopeasti ja antaa näkymättömän, kosteuden haihtumista estävän suojan.

ActiveMoist_pakkaus.jpg

Edut ovat voimassa hyvin varustetuissa Dermalogica hoitoloissa niin kauan kuin pakkauksia riittää.