Suomeksi På Svenska Русский

Lotta Hintsa

lottahintsa2.jpg

Olen Lotta Hintsa, Miss Suomi 2013 ja toimin nykyään monipuolisesti viihdealalla, mm. mallina, juontajana ja TV:ssä. Työni puolesta kasvojeni iho joutuu kovalle koetukselle vahvojen meikkien, vaihtelevien kuvausolosuhteiden, ja stressin ansiosta. Lisäksi matkustan paljon pitkiäkin matkoja ja lentokoneilma kuivattaa ihon silmänräpäyksessä. Silti pitäisi esiintyä jatkuvasti mahdollisimman hehkeänä. Dermalogican tuotteet olivat pitkään etsimäni vastaus tuohon lähes mahdottomalta tuntuvaan yhtälöön. Löydettyäni Dermalogican en voisi kuvitellakaan käyttäväni mitään muuta tuotelinjaa!

Suosikkituotteet:

 • PreCleanse-puhdistustuote sulattaa meikin kuin meikin. Iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Ilman tätä en enää halua pestä meikkejä!
 • Daily Microfoliant poistaa turhat epäpuhtaudet ja kuivuuden, mutta on samalla sopivan hellä kuorinta-aine.
 • Skin Hydrating Masque tuo extrahehkua iholle. Ihan parasta käyttää ennen kuvauksia!
 • Multi-Active Toner jättää ihanan raikkaan tunteen iholle ja matkakoko toimii täydellisesti freesaamaan oloa pitkillä lennoilla.

Linda Sandblom

lindasandblom_finnkampen_s.jpg

Nimeni on Linda Sandblom ja olen 25v. korkeushyppääjä Hangosta. Tulen "urheiluhullusta" perheestä jossa kaikki harjoittaa tai ovat harjoittaneet jonkinlaista urheilua. Olen pelannut sekä jalkapalloa että käsipalloa ennen kun aloitin yleisurheilun, mutta nyt olen panostanut vain korkeushyppyyn noin 8 vuotta ja kuulun Suomen kärkinaisiin korkeushypyssä. Ennätykseni on 189 cm. Koska arkipäiväni enimmäkseen perustuu harjoittelusta tarkoittaa se sitä että ihoni rasittuu hiestä. Kun aloin käyttää Dermalogica tuotteita ihoni on parantunut merkittävästi!

Mitt namn är Linda Sandblom och jag är en 25 årig höjdhoppare från Hangö. Jag kommer från en "idrottstokig" familj där alla utövar eller har utövat någon form av idrottsgren. Jag har spelat både fotboll och handboll innan jag började friidrotta, men nu har jag satsat enbart på höjdhopp i ungefär 8 år och hör till dom bästa damhopparna i landet. Mitt personliga rekord är 189 cm. Eftersom min vardag till största delen består av träning betyder det att min hud också blir väldigt påfrestad av allt svett. Efter att jag började använda Dermalogica produkterna mår min hud märkbart bättre!

Suosikkituotteeni ovat: / Mina favorit produkter är:

 

Apr 23

Uusi Redness Relief Primer SPF20

Vähentää punoitusta, pohjustaa ja hoitaaRRPrimer_kuva.jpg

Uusi Redness Relief Primer SPF20 -hoitopohjustus on paljon enemmän kuin meikinpohjustustuote. Se antaa pitkäkestoista helpotusta herkistyneelle iholle, vähentää punoitusta, tasoittaa ihon pintaa ja suojaa ihoa ärsyttäviltä UV-säteiltä.

Monien kosmeettisten pohjustustuotteiden väitetään sopivan herkälle iholle vaikka ne sisältävät komedogeenisiä vahoja, täyteaineita ja hajusteita, jotka voivat aiheuttaa tukkeumia, ärsytystä ja herkkyyttä. Redness Relief Primer SPF20 sisältää Dermalogican rauhoittavaa ja vahvistavaa UltraCalming™ Complexia. Tuloksena tasainen ja rauhallinen ihon pinta sekä tervein iho koskaan.

 

kolme etua -tuloksena terve, tasapainoinen iho

1. tasainen pinta ja ihon sävy:
Samettiset silikonit tasoittavat ihon pintaa, muodostavat välittömästi sileän pohjan ja vahvistavat ihon suojabarriääriä. Luonnolliset vihreät kasviuutteet antavat neutraalin vihertävän sävyn, joka sopii kaikille ihon sävyille ja joka tasoittaa punoitusta.


2. aurinkosuoja:
Fysikaaliset aurinkosuojat, titaanidioksidi ja sinkkioksidi, antavat laajaspektrisen UVA- ja UVB-suojan, ilman tahmeaa, kuivattavaa tai rasvaista tunnetta, joka usein liitetään aurinkosuojatuotteisiin.


3. pitkäkestoista helpotusta herkkyyteen:
Redness Relief Primer SPF20 kuuluu UltraCalming™ -tuotelinjaan joka sisältää mm. raaka-aineita kuten kaurauutetta, kauraöljyä ja Dermalogican ainutlaatuista UltraCalming™ Complexia, joka vähentää huomattavasti punoitusta ja rauhoittaa ihoa.

 

Käyttö: Käytä Redness Relief Primer SPF20 -hoitopohjustetta meikin alla pidentämään meikin pysyvyyttä. Voit käyttää myös ilman meikkiä. Käytä pakkauksen mukana tulevaa muovista “puristinta”, jolla saat tuubin täysin tyhjäksi.

Nov 5

Joulun etupakkaukset

Kosteusvoidegwp.jpgKosteusvoidepakkaukset: 2 tuotetta lahjaksi ostaessasi kosteusvoiteen

Super Rich Repair (50ml) -etupakkaus

Pakkauksessa lahjatuotteina Soothing Eye Make-Up Remover 30ml ja Age Reversal Eye Complex 5ml. Etutuotteiden arvo 35€.

Skin Smoothing Cream (100ml) -etupakkaus

Pakkauksessa lahjatuotteina Soothing Eye Make-Up Remover 30ml ja Intensive Eye Repair 4ml. Etutuotteiden arvo 30€.

Active Moist (100ml) -etupakkaus

Pakkauksessa lahjatuotteina Soothing Eye Make-Up Remover 30ml ja Intensive Eye Repair 4ml. Etutuotteiden arvo 30€.

 

 

Joulupakkaukset_s.jpgDermalogica Favorites -etupakkaus

Dermalogica Favorites -etupakkaus sopii joululahjaksi lähes kenelle tahansa. Se sisältää Dermalogican ehdottomia suosikkituotteita jotka sopivat jokaiselle iholle:

 • Multi-Active Toner (30ml)
 • PreCleanse (30ml)
 • SkinPerfect Primer SPF30 (7ml)
 • Skin Hydrating Booster (7ml)
 • Gentle Cream Exfoliant (10ml)

 

Body Therapy -etupakkaus

Body Therapy -etupakkaus on helppo joululahja jokaiselle. Pakkaus sisältää:

 • Body Hydrating Cream (75ml)
 • Conditioning Body Wash (75ml)
 • Exfoliating Body Scrub (15ml)

 

ClearStartCrtn2014_s.jpgClear Start -etupakkaus

Clear Start -etupakkaus sisältää sisältää tuotteet helppoon ihonhoitoon aamusta iltaan. Pakkaus sisältää:

 • Foaming Wash (50ml)
 • Daytime Treatment (15ml)
 • Overnight Treatment (15ml)

 

 

Etupakkauksia rajoitettu määrä.

 

 

 


Mar 25

Suomen ensimmäiset Dermalogica Expertit!

TAITAVA. AMMATTITAITOINEN. ASIANTUNTIJA. AINUTLAATUINEN.

PAIKKAKUNTASI DERMALOGICA EXPERTTI ON KAIKKEA TÄTÄ.

Suomen ensimmäiset Dermalogica Expertit ovat valmistuneet! Dermalogica Expertit ovat Dermalogican kouluttamia ihoterapeutteja ja korkeimman Dermalogica koulutustason suorittaneita.

Dermalogican kansainvälinen ainutlaatuinen Expert koulutusohjelma takaa, että ihoterapeutilla on viimeisin tieto ihosta, ihonhoidosta ja asiakaspalvelusta. Dermalogica tarjoaa koulutusohjelman ainoana maailmassa valtuutetuille Dermalogica ihoterapeuteille taatakseen, että Dermalogica ihoterapeutit ovat alamme huippuja. Koulutusohjelma on kolmetasoinen – Certified, Specialist ja Expert. 15:sta kurssista muodostava koulutusohjelma varmistaa perusteellisen ymmärryksen ihosta, hoitojen yksilöllistämisen asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi ja oikeiden kotihoitosuositusten tärkeyden. Kursseilla keskitytään syvällisesti eri ihon kuntoihin, kuten ikääntyminen, herkkyys, aikuisiän näpyt, perehdytään viimeisimpään raaka-aineteknologiaan ja opitaan mm. erilaisia kosketusterapioita hoitojen yksilöllistämiseen.

Suomen ensimmäisistä Dermalogica Expertit ovat:

Expertit-1_s.jpg

(kuvassa vasemmalta oikealle)

 

 

Pipsa Hurmerinta

36 vuotias kokki, juontaja ja malli ja myös pienen lapsen äiti joka tuo oman haasteensa arkeen ja kauneusrutiineihin. Rakastan kosmetiikkaa ja purnukoita mutta omaan hyvin helposti ärtyvän ihon joka on kyllä rauhoittunut sen jälkeen kun aloin käyttää Dermalogicaa.

pipsahurmerinta.jpg

Lempituotteeni:

Kolmivaiheinen puhdistus johon kuuluu PreCleanse -öljy, UltraCalming Cleanser ja kuorinta Daily Microfoliantilla. Ihoni on kovin herkkä ja pintakuiva ja tällä triolla punoitukset häviää ja meikit sulaa pois.

UltraCalming Serum Concentrate: En tulisi enään toimeen ilman tätä rauhoittavaa seerumia. Sen ansiosta ihoni sävy on tasoittunut ja ärtyneet punoitukset lähes hävinneet.

MultiVitamin Thermafoliant on paras kuorintavoide jota olen koskaan käyttänyt. Käytän kerran viikossa tehohoitona ja voiteet imeytyvät paremmin ja epäpuhtaudet pysyvät kurissa.

SkinPerfect Primer SPF30: Kiireisenä päivänä sipaisen valoa heijastavaa primeria kasvoille meikkivoiteen korvaamaan. Jos taas jodun olemaan kameroiden edessä pohjustan vahvan meikkipohjan tällä voiteella ja iho näyttää fantastiselta!

Nov 14

Joulun paras lahjapakkaus!

Dermalogica Favorites -joulupakkaus

Pakkaus sisältää Dermalogican ehdottomia suosikkituotteita, jotka sopivat jokaiselle iholle. Tuotteet pakattu upeaan metallinhohtoiseen lahjapakkaukseen.

YearEnd_favorites.jpg

Sisältää:

 

Pakkauksia rajoitettu erä. Löydät tuotteet Dermalogica -hoitoloista.

 

 

Nov 11

Upeat kosteusvoide-etupakkaukset!

Ostaessasi Dermalogica kosteusvoiteen, saat kaksi etutuotetta lahjaksi. Tutustu etupakkauksiin!

 

SSC_kit.jpg

Skin Smoothing Cream -etupakkaus:

 

 

 

AM_kit.jpgActive Moist -etupakkaus:

 

 

 

 

SRR_kit.jpgSuper Rich Repair -etupakkaus:

 

Pakkauksia rajoitettu erä. Löydät tuotteet Dermalogica -hoitoloista tai Dermalogica verkkokaupasta.