Suomeksi På Svenska Русский
36_Total_Eye_Care.png36_Total_Eye_Care.png

total eye care

jokaiselle iholle.

Uudistaa, suojaa ja virkistää herkkää silmänympärysihoa päivällä. Ainutlaatuinen koostumus hellävaraista hydroksihappoa, turvotusta poistavia kasviuutteita, tummuutta häivyttäviä optisia valohiukkasia sekä kemikaaliton Sk15. Kolme tuotetta yhdessä tuubissa! Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

15ml

 • Osta
  Sulje

  total eye care

  Osta

 • Kuinka käyttää
  Sulje

  total eye care

  Kuinka käyttää

  Ihon puhdistamisen jälkeen aamulla levitä hellävaraisesti painelleen koko silmänympärysiholle. Levitä silmän ulkonurkasta sisänurkkaan päin.

 • Kuinka se toimii
  Sulje

  total eye care

  Kuinka se toimii

   

  • Sisältää kemikaalivapaan aurinkosuojan, titaanidioksidia, joka ehkäisee UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita.
  • Optiset valonhajoittajat häivyttävät tummia silmänalusia.
  • Angervouute kiinteyttää ja vähentää silmänympärysihon turvotusta ja hiusjuonteita.

  INCI: active: Titanium Dioxide (4.5%). other: Water (Aqua), C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Silica, Lactic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Cetearyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Propylene Glycol, Spiraea Ulmaria Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Leucine, Valine, Tyrosine, Arginine, Lysine, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Allantoin, Lauric Acid, Aluminum Hydroxide, Ceteareth-20, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Talc, Sodium Hydroxide, Iron Oxides (CI 77492, CI 77491), Mica (CI 77019).

  Dermalogica on omistautunut päivittämään ainesosaluetteloita tällä sivustolla. Koska raaka-aineet voivat muuttua, emme voi taata, että nämä listat ovat täydellisiä, ajan tasalla ja / tai virheettömiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

 • Lehdistössä
  Sulje

  total eye care

  Lehdistössä

  Kauneus ja terveys 5/2013

  "Lukijat testaavat: Dermalogican Total Eye Care

  + Värillinen voide peittää hyvin tummat silmänaluset ja kirkastaa katseen heti. Mutkaton ja ihanan tuoksuinen aine imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tuntuvasti. Turvotus laskee jonkin verran puolessa tunnissa. Voimakkaalta näyttävä väri tasaantuu iholla huomaamattomaksi. Iso plussa aurinkosuojakertoimesta 15.

  - Voiteen ruskea väri voi kummastuttaa, vaikka se nopeuttaa aamupuuhia ja varmistaa tasaisen ihonsävyn. Iltakäytössä väri ja aurinkosuojakerroin menevät hukkaan. Harmi, ettei tuubi pysy pystyssä.

  ARVOSANA: 8 1/2" "Aluksi voide vaikuttaa huipputehokkaalta. Valoa heijastava ominaisuus voi korostaa ryppyjä." Mari

   

  "Miksi vanhenen toispuoleisesti? Vasen puoli kasvoistani on rypistynyt enemmän kuin oikea. Miksi? Miten tällaista voisi ehkäistä?

  -> Jos nukkuu aina samalla kyljellä, tyynyn painaumat eivät iän myötä katoa kasvoilta kuin nuorena. Totuttelemalla nukkumaan toisessa asennossa näkee, onko syy ryppyihin näin yksinkertainen. Toinen puoli kasvoista voi vanheta myös, jos työskentelee pitkiä aikoja ikkunan edessä sama puoli kasvoista valoon päin tai ajaa paljon autolla. UVA-säteet vaurioittavat ihoa myös lasin läpi ja aiheuttavat velttoutta, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Valovauriot näkyvät vasta vuosien kuluttua: iho on kuin pankki, joka tallentaa valolle altistuttuja hetkiä. Toispuoleista vanhenemista voi ehkäistä ottamalla aurinkosuojakertoimen päivittäiseen käyttöön." -Kouluttaja Mari Salokannel, Dermalogica


 • Kimmoisuutta lisäävä

 • Suojaava

 • SPF (suojakerroin)