Suomeksi På Svenska Русский
4_Special_Cleansing_Gel.png4_Special_Cleansing_Gel.png
4_Special_Cleansing_Gel_16-9oz_b.png4_Special_Cleansing_Gel_16-9oz_b.png

special cleansing gel

jokaiselle iholle.

Saippuaton, suopapuuta ja rauhoittavaa laventelia sisältävä puhdistusgeeli. Vaahdottaa pois lian eikä jätä ihon pintaa kiristävän tuntuiseksi. Sitruunamelissa rauhoittaa herkistynyttä ihoa. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

250ml / 500ml

 • Osta
  Sulje

  special cleansing gel

  Osta

 • Kuinka käyttää
  Sulje

  special cleansing gel

  Kuinka käyttää

  Pre Cleanse -esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä veden kanssa ja levitä kasvoille ja kaulalle. Huuhtele pois lämpimällä vedellä. Jatka suihkauttamalla Multi-Active Toner -hoitosuihke ja levittämällä ihollesi sopiva Dermalogica -kosteusvoide.

 • Kuinka se toimii
  Sulje

  special cleansing gel

  Kuinka se toimii


  • Saippuaton ja hajusteeton puhdistus, joka poistaa meikin ja lian kuivattamatta ihoa.
  • Sisältää rauhoittavia ja puhdistavia kasviuutteita.
  • Kevyt vaahto poistaa lian.

  INCI: Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, PPG-5-Ceteth-20, Citric Acid, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil.

  Dermalogica on omistautunut päivittämään ainesosaluetteloita tällä sivustolla. Koska raaka-aineet voivat muuttua, emme voi taata, että nämä listat ovat täydellisiä, ajan tasalla ja / tai virheettömiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

 • Lehdistössä
  Sulje

  special cleansing gel

  Lehdistössä

  Demi 6/2012

  Kauneustoimittaja Emma Suomisen 6+1 kiinnostavaa

  "Rakastan Dermalogican rauhoittavaa Special Cleansing Gel -puhdistusgeeliä. Pari tippaa riittää vaahdottamaan koko kasvot ja poistamaan meikin."

  Hyvä Terveys 2/2013

  Tehopuhdista

  "Kokeile kaksoipuhdistusta: ensin öljypohjainen Dermalogica PreCleanse poistaa meikin ja öljypohjaisen lian, vähentää tukkeumia ja mustapäitä, sitten vaahtoava Special cleansing gel -puhdistusgeeli viimeistelee puhdistuksen."

  Elle 3/2015

  Lempeä puhdistus

  "Olen käyttänyt Dermalogican tuotteita vuosia. Geeli puhdistaa ihon tehokkaasti kuivattamatta. Se vaahtoaa kasvoilla ihanasti. Jauhemaista kuorintaa käytän kerran viikossa. Sekoitan jauheen kädessä veteen ja hieron kasvoille."

  -Hanna Tohtua, Ellen toimituspäällikkö

  Dermalogican Special Cleansing Gel -puhdistusgeeli 250ml.

  Dermalogican Daily Microfoliant -kuorinta 75g.


 • Puhdistava

 • Virkistävä