Suomeksi På Svenska Русский
3_PreCleanse.png3_PreCleanse.png

precleanse

jokaiselle iholle.

Puhdistusöljy, joka "sulattaa" iholta öljy-pohjaiset epäpuhtaudet, aurinkosuoja-aineet, vedenkestävät meikkituotteet ja ilmansaasteet. Lisäämällä tuotteeseen vettä muutat sen maitomaiseksi emulsioksi, joka huuhtoo iholta öljypohjaiset epäpuhtaudet. Tämän jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote pääsee puhdistamaan syvemmältä. Tuloksena puhtaampi iho kuin koskaan. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

150ml

precleanse_video.png

katso PreCleanse -video

 • Osta
  Sulje

  precleanse

  Osta

 • Kuinka käyttää
  Sulje

  precleanse

  Kuinka käyttää

  Kaada tuotetta kuiviin käsiin. Levitä kuiville kasvoille ja silmille poistaaksesi öljypohjaisen lian ja meikin ja hiero kevyesti. Kostuta kädet ja jatka hieromista, jolloin tuote muuttuu maitomaiseksi emulsioksi. Poista lämpimällä vedellä. Toista puhdistus ihollesi sopivalla Dermalogica -puhdistustuotteella.

 • Kuinka se toimii
  Sulje

  precleanse

  Kuinka se toimii

   

  • Liuottaa öljypohjaisen meikin, talin, aurinkosuojat ja ympäristön saasteet ihon pinnalta mahdollistaen täysin puhtaan ihon.
  • Oliiviöljy, E-vitamiini ja bankulpähkinäöljy pehmittävät ja ravitsevat ihoa.
  • Puhdistaa ihon ammattimaisen tehokkasti. Perinteisesti näin puhtaan ihon on voinut saada vain kasvohoidossa.

  INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Tocopheryl Acetate, Borago Officinalis Seed Oil, Aleurites Moluccana Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Cetyl Ethylhexanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Decyl Olive Esters, Dicaprylyl Carbonate, Citral, Limonene, Linalool, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben.

  Dermalogica on omistautunut päivittämään ainesosaluetteloita tällä sivustolla. K oska raaka-aineet voivat muuttua, emme voi taata, että nämä listat ovat täydellisiä, ajan tasalla ja / tai virheettömiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

 • Lehdistössä
  Sulje

  precleanse

  Lehdistössä

  Me Naiset Sport 8/2013

  "HUIPPUHOITOA! Dermalogican Precleanse -öljy poisti viimeisimmätkin lian rippeet ja jätti ihon joustavaksi, 150ml.

  Öljyä kannattaa suosia erityisesti syksyllä ja talvella, kun viileä ilma kuivattaa hipiää. Siksi täyteläisiin talvivoiteisiin on lisätty paljon hoitavia ja suojaavia öljyjä. Niitä on myös ikääntyvän ihon voiteissa ja tehoseerumeissa.

  -Iän mukana iho menettää rasvoja, ja silloin tarvitaan öljyisiä aineita, jotka paikkaavat tätä menetystä, kertoo Dermalogican koulutusvastaava Mari Salokannel PR-Cosmeticista."

  Lika pois

  "Yllättävää kyllä, öljy sopii loistavasti rasvoittuvan ihon puhdistamiseen, kun omaa ihotalia on ylenpalttisesti. Vaikka ajatus voi tuntua hullunkuriselta, todistavat kemian lait toisin. Samanlainen vetää puoleensa samanlaista -öljy siis vetää puoleensa öljyä magneetin tavoin.

  Puhdistusöljyyn on helppo jäädä koukkuun, kun ymmärtää, miten se toimii. -Öljyputsari tarraa kiinni rasvaliukoiseen likaan, kuten meikkiin ja ihon omaan taliin, sekä erityisesti aurinkovoiteiden jäämiin, jotka on muuten hankala puhdistaa, Salokannel kertoo.

  Öljy sopii myös erityisesti kuivalle iholle. Silloin kannattaa valita vesiliukoisia, kasviöljyjä sisältäviä putsareita, jotka myös hoitavat ihon pehmeäksi."

  Ilona 3.8/2013

  "Vältä hutiostokset

  Mariela: Sarkima: Poistaa myös vedenkestävän silmämeikin!"


 • Pintapuhdistava