Suomeksi På Svenska Русский
27_Gentle_Soothing_Booster.png27_Gentle_Soothing_Booster.png

gentle soothing booster

ympäristön herkistämälle iholle ja herkille ihoalueille.

Öljytön tehoainetiiviste, tasoittaa välittömästi ihon punoitusta. Hoitava vadelma-uute ja kosteutta sitova hunaja auttavat ihoa selviytymään päivittäisestä stressistä ja ärsytyksistä. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

30ml

 • Osta
  Sulje

  gentle soothing booster

  Osta

 • Kuinka käyttää
  Sulje

  gentle soothing booster

  Kuinka käyttää

  Levitä pieni määrä koko kasvoille. Levitä sen jälkeen ihollesi sopiva Dermalogica -kosteusvoide. Herkemmälle iholle sekoita kosteusvoiteen joukkoon.

 • Kuinka se toimii
  Sulje

  gentle soothing booster

  Kuinka se toimii

   

  • Rauhoittaa ja tasoittaa välittömästi punoitusta ja tulehduksia, johtuvat ne sitten herkistymisestä, sääolosuhteista tai aknesta.
  • Vadelmauute rauhoittaa tehokkaasti.
  • Kosteuttava hunaja vahvistaa ja sitoo kosteutta ihoon.

  INCI: Propylene Glycol, Water (Aqua), Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Butylene Glycol, Honey (Mel), Calendula Officinalis Flower Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hypericum Perforatum, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Chlorphenesin, Benzophenone-4, Methylparaben, Ethylparaben.

  Dermalogica on omistautunut päivittämään ainesosaluetteloita tällä sivustolla . Koska raaka-aineet voivat muuttua, emme voi taata, että nämä listat ovat täydellisiä, ajan tasalla ja / tai virheettömiä. Tarkan ainesosaluettelon löydät tuotteen pakkauksesta.

 • Lehdistössä
  Sulje

  gentle soothing booster

  Lehdistössä

  Ilona 9/10

  "Virkistä ihoasi

  Dermalogican Booster -tehoseerumeilla voit hoitaa kasvojesi ihon kosteustasapainoa sekä kiinteyttää tai suojata ihoa. Boostereissa on puhtaita aktiiviaineita tavallista enemmän, joten tarvitset sitä vain 6-8 tippaa sekoitettuna voiteeseen tai naamioon. Riittoisia Boostereita on neljää erilaista, hinnat vaihtelevat 78-93 euron välillä. Pikatestin tulos: ihoni näytti heleämmältä ja kosteustasapaino korjaantui."

  Sport 10/10

  Tehohoida

  "Dermalogica Gentle Soothing Booster -tiiviste, 30ml, suojaa ulkoilijan ihon pintaverisuonia, hoita couperosaa ja rauhoittaa ihon lehahtelua. Levitä 6-8tippaa suoraan iholle tai hoito- tai meikkivoiteeseen."

  MeNaiset 3.2/11

  "Dermalogican Gentle Soothing Booster -seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa herkistynyttä ihoa."


 • Ärsytystä rauhoittava

 • Punoitusta vähentävä

 • Rauhoittava