Suomeksi P√• Svenska –†—É—Ā—Ā–ļ–ł–Ļ

Ihosi

kesä-iho on janoinen


36_thumb_quench_summer_skin.png

Mik√§ meit√§ kaikkia yhdist√§√§ kes√§aikaan? Kyll√§, se on kosteutta janoavan ihon paluu! ep√§m√§√§r√§iset dieetit, ilmastointi, matkustelu ‚Äď ja liian monta Mojitoa! Olet ehk√§ kuullut sanottavan, ettei iho ole kes√§ll√§ yht√§ kuiva kuin talvella; se on totta. Miksi iho sitten tuntuu kirist√§v√§lt√§? Vastaus on, ett√§ kes√§ll√§ ihosi voi olla enemm√§nkin kosteusk√∂yh√§.

Mitä tällä tarkoitetaan? Kuiva hilseilevä iho viittaa siihen, että ihosta puuttuu rasvoja. Kosteusköyhästä ihosta taas puuttuu kosteutta (vettä).

Myös rasvoittuva iho voi olla kosteusköyhä, eli tällöin ihosta puuttuu vettä, ei rasvoja. Kosteusköyhän ihon talirauhasten toiminta voi olla aivan normaalia, jopa ylitehokasta. Nyt kun tiedät eron, on aika hoitaa janoista ihoa:

Monen ensimm√§inen ajatus on vaihtaa kosteusvoide t√§ytel√§isemp√§√§n, mutta rasvaisempi voide voikin synnytt√§√§ iholle ep√§puhtauksia, koska hikoilu on kes√§ll√§ voimakkaampaa. Sen sijaan kosteusvoiteen tai aurinkosuojatuotteen alle kannattaa levitt√§√§ kevyt, nopeasti imeytyv√§ kosteustippa ‚Äď Skin Hydrating Booster on aivan ehdoton valinta!

Suihkauta miss√§ vain, milloin vain, pitkin p√§iv√§√§ ‚Äď Multi-Active Toneria voit k√§ytt√§√§ aamuisin kosteusvoiteen alle, p√§iv√§ll√§ t√∂iden lomassa virkist√§m√§√§n ihoa, autossa matkalla kuntosalille‚Ķ Kosteuttaa, imeytyy heti eik√§ j√§t√§ iholle rasvaista tunnetta.

Rauhoita ja pehmitä iho sekä ennaltaehkäise kosteusköyhyys käyttämällä kolme kertaa viikossa Skin Hydrating Masqueta. Kuumina päivinä voit tehostaa naamion rauhoittavaa ja viilentävää vaikutusta laittamalla sen jääkaappiin viideksi minuutiksi ennen kuin levität sen iholle.

Vaikka sinulla päivän aikana olisikin hyvä aurinkosuojatuote käytössäsi, on mahdollista että illalla iho hieman punottaa. Ihon palautumista voi nopeuttaa, siihen oiva apu on After Sun Repair. Se rauhoittaa ihon punotusta ja ärsytystä sekä viilentää ihanasti. Tuote on myös erittäin hyvä rauhoittamaan ihoa karvanpoiston jälkeen.

Virkistä ihoasi sekä ulkoisesti että sisäisesti, juo ainakin 1,5 litraa vettä joka päivä.

Jos olet kahvin, teen tai virvoitusjuomien ystävä, juo lisäksi kolme lasia vettä, jotta nestetasapaino pysyy oikeana.

√Ąl√§ unohda ihania, mehukkaita (hyvin vesipitoisia!) hedelmi√§ ja vihanneksia, kuten vesimelonia, omenoita, viiniryp√§leit√§, kukkakaalia tai mustikoita.

1-5 / 5

Ihon kuivuuteen vaikuttavat ulkoiset tekijät

Ihon kuivuuteen vaikuttavat ulkoiset tekijät

¬Ľ Lue lis√§√§

kesä-iho on janoinen

kesä-iho on janoinen

¬Ľ Lue lis√§√§

Kuivan ja herkän ihon yhteys

Kuivan ja herkän ihon yhteys

¬Ľ Lue lis√§√§

Vuodenaikojen vaikutus kuivaan ihoon

Vuodenaikojen vaikutus kuivaan ihoon

¬Ľ Lue lis√§√§

älä polta ihoasi enää!

älä polta ihoasi enää!

¬Ľ Lue lis√§√§