Suomeksi På Svenska Русский

Ihosi

älä polta ihoasi enää!


34_thumb_summer_proof.png

“En tarvitse kosteusvoidetta kesällä.”

Kun tuntuu, että et ehkä tarvitsisikaan täyteläisiä salvoja tai voiteita, ihosi tuntee yhä kuivan talven ja kevään sään rankan vaikutuksen. Kosteuta ihoa päivittäin pitääksesi sen suojattuna ja pehmeänä. Sheer Tint SPF20 antaa kevyen kosteuden ja sävyn - raikkaan kesäilmeen, ilman raskasta tunnetta.

“Ihostani tulee rasvainen kesällä – Annan sen kuivua auringossa”

Auringon ottaminen kuivattaaksesi rasvaista ihoa tai epäpuhtauksia voi aiheuttaa pitkäaikaisia arpia ja hyperpigmentaatiota (tummia alueita). Voit myös laukaista epäpuhtauksien kierteen: ihosolut lisääntyvät ihon altistuessa UV-säteille ja tämä edesauttaa tukkeutuneiden huokosten syntyä, mikä taas johtaa epäpuhtauksien kehittymiseen.

Kokeile kosteusvoiteen vaihtamista kontrolloidaksesi kesän aiheuttamaa rasvaisuutta ja kiiltoa; Dermalogica-ihoterapeutilta saat Oil Free Matte SPF30 -emulsion kosteuttamaan ja ylläpitämään ihon mattapintaisena, koko päivän.

”En voi käyttää aurinkosuojakerrointa kasvoillani – se … (täytä tyhjä kohta)”

Kun jotkut aurinkovoiteet kirvelevät ja polttavat, tuntuvat rasvaisilta ja tukkivat ihohuokosia (aiheuttaen epäpuhtauksia), Dermalogican päivänvalosuojatuotteet ovat sarja korkealaatuisia kosteusvoiteita, jotka jotka sisältävät UV-suojan. Nämä uskomattoman käytännölliset tuotteet on räätälöity rasvaiselle iholle, kuivalle iholle…saatavana on jopa aurinkovoide herkälle iholle ilman kemikaaleja!

“Mitä voin tehdä jos ihoni on jo vaurioitunut?”

Hoida vaurioitunutta ihoa heti viilentävillä geeleillä ja voiteilla mutta varmista myös, että tuote auttaa parantamaan ihoa. After Sun Repair on kyllästetty luonnon omilla superaineilla, kuten neilikan öljyllä, Szechwanin pippurilla, lakritsilla sekä japanilaisella leppäuutteella, jonka tiedetään korjaavan DNA-vaurioita, parantavan tulehdusta ja helpottavan auringon polttaman ihon kirvelyä.

1-5 / 5

Ihon kuivuuteen vaikuttavat ulkoiset tekijät

Ihon kuivuuteen vaikuttavat ulkoiset tekijät

» Lue lisää

kesä-iho on janoinen

kesä-iho on janoinen

» Lue lisää

Kuivan ja herkän ihon yhteys

Kuivan ja herkän ihon yhteys

» Lue lisää

Vuodenaikojen vaikutus kuivaan ihoon

Vuodenaikojen vaikutus kuivaan ihoon

» Lue lisää

älä polta ihoasi enää!

älä polta ihoasi enää!

» Lue lisää