Suomeksi På Svenska Русский

Ihosi

Rasvaisuus

K: miksi ihoni on öljyinen?

V: Yksi sana: geenit

Geenisi ovat syy siihen, miksi sinulla on suuremmat ja tuottoisammat talirauhaset. Ihosi saattaa myös olla paksumpi rakenteeltaan ja se ei todennäköisesti ole erityisen herkkä.

takaisin alkuun

 


 

K: Voiko kuoriminen auttaa hillitsemään rasvoittuvaa ihoani?

V: Kuorinnasta voi olla erityisen paljon hyötyä niille, joilla on helposti rasvoittuva iho.

Sen lisäksi, että kuorinta silottaa, tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihosta vastaanottavaisemman rasvaisuutta hillitseville tuotteille, kuoriminen poistaa elottomia ihosoluja, pitäen ihon kirkkaana.

takaisin alkuun

 


 

K: Miksi Speed Mapping -ihoanalyysini suosittelee minulle kosteusvoidetta?

V: Rasvoittuva iho vaatii suojaa ja kosteutusta yhtä paljon, kun mikä tahansa muu ihotyyppi.

Ei ole kannattavaa yrittää ”kuivattaa” ihoa jättämällä kosteutusta pois, koska silloin talirauhaset ryhtyvät tuottamaan enemmän talia kompensoidakseen kosteudenpuutetta. Öljytön kosteusvoide puhdistuksen jälkeen auttaa hillitsemään rasvaisuutta.

Rasvoittuva iho saattaa kaikesta huolimatta olla kosteusköyhä, koska kosteusköyhyys tarkoittaa vedenpuutetta, ei öljyn puutetta. Kunnollinen kosteutus auttaa ylläpitämään sopivaa veden määrää ihossa.

takaisin alkuun

 


 

K: Ihoni näyttää hyvältä aamulla ihonhoitorutiinini jälkeen, mutta keskipäivään mennessä ihoni pinta kiiltää. Miten pääsen eroon tästä?

V: Tekemällä muutamia muutoksia ihonhoitorutiiniisi. Ne auttavat sinua hillitsemään ihosi talintuotantoa aamusta iltaan.

Luo ”kiillottoman ihon pakkaus”, joka mahtuu kätevästi laukkuun tai reppuun. Pakkauksen sisältö koostuu öljyttömistä kosteusvoiteista tai aurinkovoiteista, jotka sisältävät MICROSPONGE® teknologian, joka imee ylimääräistä öljyä ihosta. Pakkaukseen voi myös kuulua Salisylihappoa sisältäviä liinoja, jotka auttavat poistamaan öljyä ja aknea aiheuttavia bakteereja ihosta ja saavat ihon tuntumaan raikkaalta.

takaisin alkuun

 


 

K: Tarkoittaako se, että ihoni on rasvoittuva, että minulle saattaa tulla epäpuhtauksia?

V: Ei välttämättä.

Rasvoittuva iho saattaa edesauttaa tapahtumasarjaa, joka johtaa epäpuhtauksiin ihossa, mutta se ei välttämättä tarkoita, että epäpuhtauksia alkaa ilmaantua.

takaisin alkuun

 


 

K: Voiko ihoni muuttua vähemmän rasvoittuvaksi?

V: Kyllä, ihosi saattaa muuttua vähemmän rasvoittuvaksi ajan kuluessa.

Normaalisti vanhetessa talirauhaset kutistuvat ja tuottavat vähemmän öljyä. Eli kyllä, ihostasi saattaa tulla vähemmän rasvoittuva.

takaisin alkuun

 


 

K: Otan aurinkoa, jotta rasvoittuva ihoni "kuivuisi". Onko tämä ok?

V: Ei missään nimessä. Auringolle altistuminen ei ole koskaan hyväksi iholle.

Ihosi saattaa tuntua väliaikaisesti ”kuivemmalta” auringonoton jälkeen, mutta myöhemmin talirauhaset tuottavat entistä enemmän talia, jotta menetetty öljy korvaantuisi. Tulos: enemmän talia ihon pinnalla, kun aikaisemmin. Ihon suojaaminen auringolta talia hillitsevän suojakertoimen avulla, kuten Oil Free Matte Block SPF20, auttaa ihoa vähentämään talintuotantoa samalla, kun se ylläpitää ihon mattapintaisena.

Noudata saamiasi ihonhoito-ohjeita, jotka ovat luotu hillitsemään rasvoittumista. Näin vältyt myös epäpuhtauksilta.

takaisin alkuun